Deze site wordt 

gehost door:Voor mobiles: scroll down...

LEDEN ZZP WIJCHEN

Wie is atHoning?

atHoning is het bedrijf van Anton Honing uit Wijchen. Een ondernemer die gelooft in de kracht van Internet, profileren en netwerken. Ik begeleid, ondersteun en adviseer ondernemers en professionals met online strategisch handelen. Je doet online er niet even bij, het moet slim, persoonlijk en krachtig aangepakt en ingericht worden. Met als belangrijke uitdaging om je ook als mens achter de ondernemer te durven laten zien. Je onderscheidend vermogen is essentieel om je doelgroep te bereiken en te binden. Mijn concept en aanpak bestaan uit drie aandachtsgebieden:

  • Linkedin trainingen (training en coaching, begeleiding en acquisitie m.b.v. Linkedin)
  • Online meerwaarde (advisering, inrichting, begeleiding, beheer van Social Media en
    Content Marketing)
  • Online synergie (online tools met samenhang voor profilering, zoekoptimalisatie, conversie en communicatie met partnerpartij Intermix)

De rode draad in mijn aanpak is om je krachtig te profileren en promoten, gericht je netwerk op te bouwen en in beeld te komen bij je doelgroep. Door Social Media (Facebook, Twitter en LinkedIn) en Content Beheer strategisch op te pakken. Met focus op online zichtbaarheid, herkenbaarheid en vindbaarheid. Voor meer klanten en meer omzet. Hebt u nu het gevoel online zoekende te zijn, te weinig eruit te halen of meer kansen te willen pakken?Anton Honing

www.athoning.nl
info@athoning.nl
gsm: 06-11581126